Uw huid verdient de beste zorg


Aqua-Phyta voert diverse specialisaties. Een huid bestaat uit verschillende lagen met ieder een eigen kenmerk. Om alle huidlagen te kunnen voorzien van de juiste ingrediënten uit cosmetica is meer nodig dan alleen het verzorgen met een crème. Apparatuur, Peels en intensieve werkstoffen helpen daarbij. Dit alles in combinatie met het gebruik van de producten thuis.

De specialisaties van AQUA-PHYTA: 

Verzorgende en huidverbeterende gezichtsbehandelingen

Specialist op het gebied van huidverzorging is Cathy van Diepen. Inmiddels ruim 35 jaar Anbos schoonheidsspecialist en eigenaar van schoonheidssalon Aqua-Phyta huidverzorging.

Sinds een jaar mag ik mijzelf, op het gebied van dermatologie, ook Medisch schoonheidsspecialiste noemen. Als Medisch Schoonheidsspecialiste ben ik geschoold door vakbekwame dermatologen op het gebied van huidziekten, huidklachten, en de verschillende vormen van huidkanker.

Een medisch schoonheidsspecialist is een schoonheidsspecialist die kennis heeft van de medische aspecten van de huid. Zij heeft, naast de opleiding voor schoonheidsspecialist, de basis- en vervolgopleiding en de Masterclass Dermatologie voor Schoonheidsspecialisten bij U-Consultancy gevolgd. De medisch schoonheidsspecialist is verder geschoold in de medische aspecten van specialistische behandelingen. Bovendien is zij getraind en vakbekwaam in omgang met apparatuur. Daarnaast is zij volledig op de hoogte van cosmetica-ingrediënten in huidverzorgingsproducten.

Eveneens is sprake van een regelmatige nascholing. Bijvoorbeeld op vakbekwaamheid en actuele ontwikkelingen binnen de dermatologie. De medisch schoonheidsspecialist kunt u herkennen aan het kwaliteitslabel Medisch Schoonheidsspecialist Dermatologie®.

Ik ben gespecialiseerd in de behandeling van onder andere acne, overbeharing en camouflage. Tevens heb ik een signalerende functie, waardoor diverse huidproblemen in een vroeg stadium ontdekt kunnen worden. Ik kan uw zorgvraag, indien nodig, adequaat vervolg geven richting bijvoorbeeld uw huisarts.

Als medisch schoonheidsspecialist sta ik geregistreerd bij U-Consultancy en kunt u mij vinden op de website van op www.medisch-schoonheidsspecialist.nl.

Ook voor cadeaubonnen kunt u bij Aqua-Phyta terecht.

U bent van harte welkom voor advies omtrent uw huid,
behandelingen en producten, of gewoon voor een moment voor uzelf.

Aqua Phyta schoonheidssalon logo

 

 

 

 

Bezoekadres:
Stuyvesantstraat 65-ZW
2023 KL Haarlem
Tel: 023 525 5654

Onze openingstijden:
Ma tm Vrij: 9.00 - 18.00 uur.
Behandeling alleen op afspraak.