Weet je dat de wenkbrauwen het meest sprekende
deel van het gezicht zijn?

Zou jij ook graag wat sprekender wenkbrauwen willen?
Vind je dat je wenkbrauwen wat minder kleur hebben gekregen?
Wil jij wat meer vorm aan je wenkbrauwen geven?

Dan ben je bij mij, Cathy van Diepen, schoonheidsspecialiste en permanente make-up specialiste aan het juiste adres.

Permanente make-up van de wenkbrauwen

Ben jij het ook zo zat om je wenkbrauwen te tekenen? Wij zorgen dat je blijvend mooie, sprekende en natuurlijke wenkbrauwen krijgt.

Voor een natuurlijk resultaat en voor een mooie vorm van de wenkbrauwen, zonder overigens te hard en vierkant te worden, maak ik gebruik van de schaduw en de hairstroke techniek. Door gebruik te maken van deze methoden, kom ik het dichts bij de haartjes van je originele wenkbrauwen. Deze blijven ongeveer een jaar goed zichtbaar en daarna wordt het tijd voor een eenmalige opfrisbehandeling.

 

Dat het spannend is, vooral zo een eerste keer, dat begrijp ik. Misschien kan ik wat spanning wegnemen door te vertellen hoe ik te werk ga.

Na 3 behandelingen heb je weer mooie sprekende en natuurlijke wenkbrauwen

In een intakegesprek vertel ik je alles over de permanente make-up van de wenkbrauwen. Daarna bekijken we samen de vorm, die ik teken naar aanleiding van je eigen wenkbrauwen en wensen. Omdat ik het tekenen een belangrijk onderdeel vind, neem ik daar echt de tijd voor. Samen beslissen we dan, ook aan de hand van de vorm van je gezicht, wat het mooiste is. Dan kijken we naar de kleur en zo komen we tot overeenstemming en ga ik beginnen met het pigmenteren. Vervolgens kom je na 6 weken terug voor een nabehandeling en nog eens 6 weken later voor de laatste behandeling. In totaal krijg je dus 3 behandelingen. Op deze manier krijg je wenkbrauwen waar je optimaal plezier aan kan beleven.

Om juist tot mooie resultaten te komen heb ik gekozen voor een gedegen opleiding bij een van de beste instituten op dit gebied: Hulscher Cosmetics in Almere. Jaarlijks volg ik masterclasses om van de nieuwste technieken op de hoogte te blijven.

Voor prijsinformatie klik hier.

Aqua Phyta schoonheidssalon logo

 

 

 

 

Bezoekadres:
Stuyvesantstraat 65-ZW
2023 KL Haarlem
Tel: 023 525 5654

Onze openingstijden:
Ma tm Vrij: 9.00 - 18.00 uur.
Behandeling alleen op afspraak.