Permanente make-up van de lippen

Weet jij dat naarmate je ouder wordt, het pigment minder wordt in je lippen?
Zou je graag je lippen wat meer vorm en kleur willen geven?
Ben je altijd met een lipstick in de weer die er dan weer snel vanaf is?

Permanente make-up van de lippen kan heel mooi zijn. Om de kleur weer wat intenser te maken, of om een vervaagde vorm wat duidelijker maken. Misschien een mooie natuurlijke kleur of juist een wat heldere kleur. De lippen kunnen zowel ingeschaduwd worden, (denk aan aquarelleren) als ook volledig ingekleurd.

Hoe ga ik te werk?

Tijdens een intakegesprek vertel ik je alles over permanente make-up van de lippen. Jij maakt je wensen kenbaar en samen bekijken we of en wat haalbaar is. Heel mooi kan het zijn om juist de natuurlijke lip kleur weer wat op te frissen, maar een wat meer heldere kleur kan ook mooi zijn.

Eerst ga ik beginnen met het tekenen van de contouren van de lippen. Dit is een secuur en tijdrovend werk. Je hebt maar 1 mond en die moet wel aan beide zijden gelijk zijn. Tijdens het pigmenteren kan deze contourlijn mooi gevolgd worden.

Is de behandeling van permanente make-up gevoelig voor de lippen?

Het werken op de lippen is geen pijnloze behandeling. Maar het is wel heel goed vol te houden.

Heb je regelmatig of wel eens een koortslip, dan is het aan te bevelen om dagelijks voor de behandeling extra vitamine C (1000 mg) gecombineerd met Lisine te gebruiken. Mocht je besluiten voor een permanente make-up van de lippen, dan zal ik je hier uitgebreide informatie over sturen. Evenals over de nabehandeling.

Om tot mooie resultaten te komen met de permanente make-up heb ik gekozen voor een gedegen all-round opleiding bij een van de beste instituten op dit gebied: Hulscher Cosmetics in Almere. Jaarlijks komen daar nog de nodige masterclasses bij, om goed opgeleid te werk te kunnen gaan.

Voor informatie over prijzen: klik hier

Permanente make-up (PMU) is een vak apart. Een mooi vak waar ik bijzonder trots op ben. Je kunt bij ons terecht voor permanente make-up voor de wenkbrauw, de ogen of de lippen. Ook zijn wij gespecialiseerd in medische permanente make-up. Permanente make-up is semi-permanent. Het zal langzamerhand vervagen en zal af en toe opgefrist moeten worden voor een mooi resultaat.

Tijdens een intake gesprek geef ik je alle informatie die je moet weten over PMU en kan je je wensen kenbaar maken. Samen bekijken we wat de mogelijkheden zijn. Bijvoorbeeld: Welke vorm van de wenkbrauw geeft het meest natuurlijke effect? Welke vorm past goed bij de vorm van het gezicht en wat is de juiste pigmentkleur, passend bij de ondertonen van de huid en de natuurlijke haar kleur? Welke kleur en vorm van eyeliner en wat is een mooie kleur voor de lippen? Vooraf aan de behandeling neem ik ruim de tijd voor het tekenen van de wenkbrauw en het bepalen van de kleur. Zijn we hier tevreden hierover, dan begin ik met het zetten van de PMU.

Om tot een goed resultaat te komen, heb ik gekozen voor een gedegen opleiding op dit gebied bij de Academie voor Permanente make-up van Hulscher Cosmetics in Almere. Ook de pigmenten waar ik mee werk zijn van uitstekende kwaliteit. Om tot een optimaal resultaat te komen bevat elke vorm van permanente make-up 3 behandelingen.

Kijk voor actuele prijzen op onze prijslijst    

Aqua Phyta schoonheidssalon logo

 

 

 

 

Bezoekadres:
Stuyvesantstraat 65-ZW
2023 KL Haarlem
Tel: 023 525 5654

Onze openingstijden:
Ma tm Vrij: 9.00 - 18.00 uur.
Behandeling alleen op afspraak.