Permanente make-up bij schoonheidssalon Aqua-Phyta in Haarlem

Permanente make-up (PMU) is een vak apart. Een mooi vak waar ik bijzonder trots op ben. Je kunt bij ons terecht voor permanente make-up voor de wenkbrauw, de ogen of de lippen. Ook zijn wij gespecialiseerd in medische permanente make-up.

Permanente make-up is semi-permanent. Het zal langzamerhand vervagen en zal af en toe opgefrist moeten worden voor een mooi resultaat.

Tijdens een intake gesprek geef ik je alle informatie die je moet weten over PMU en kan je je wensen kenbaar maken. Samen bekijken we wat de mogelijkheden zijn. Bijvoorbeeld: Welke vorm van de wenkbrauw geeft het meest natuurlijke effect? Welke vorm past goed bij de vorm van het gezicht en wat is de juiste pigmentkleur, passend bij de ondertonen van de huid en de natuurlijke haar kleur? Welke kleur en vorm van eyeliner en wat is een mooie kleur voor de lippen? Vooraf aan de behandeling neem ik ruim de tijd voor het tekenen van de wenkbrauw en het bepalen van de kleur. Zijn we hier tevreden hierover, dan begin ik met het zetten van de PMU.

Om tot een goed resultaat te komen, heb ik gekozen voor een gedegen opleiding op dit gebied bij de Academie voor Permanente make-up van Hulscher Cosmetics in Almere. Ook de pigmenten waar ik mee werk zijn van uitstekende kwaliteit. Om tot een optimaal resultaat te komen bevat elke vorm van permanente make-up 3 behandelingen.

Hygiene & Veiligheid

Sinds 2007 is de wet Permanente Make-up/tatoeage en piercing in werking getreden. Dit gaat over strenge hygiëne voorschriften en eisen ten aanzien van de inrichting van mijn praktijk/werkplek om met permanente make-up te mogen werken. Ik voldoe aan al deze eisen.
Deze richtlijnen zijn vastgesteld door de Landelijke Commissie voor Hygiëne en Veiligheid ( LCHV ) en wordt door de landelijke GGD gecontroleerd.
Informatie over deze richtlijnen kunt u hier downloaden.
Op de alfabetische internetsite kunt u mij vinden op de lijst van vergunninghouders.

Kijk voor actuele prijzen op onze prijslijst

 

Aqua Phyta schoonheidssalon logo

 

 

 

 

Bezoekadres:
Stuyvesantstraat 65-ZW
2023 KL Haarlem
Tel: 023 525 5654

Onze openingstijden:
Ma tm Vrij: 9.00 - 18.00 uur.
Behandeling alleen op afspraak.