Merken & video presentaties

Aqua-Phyta werkt met de beste en duurzaam verantwoorde merken binnen de branche:

  

Achtergrond & video Phytomer

De zee is de oorsprong van alle leven. Zeewater bevat alle oligo-elementen die onmisbaar zijn voor ons leven en ons welzijn. Het helpt ons de stress van de moderne wereld te bestrijden. Algen hebben het vermogen de in de zee aanwezige stoffen tot in 50.000-voud in zich op te slaan. Zij verdragen agressieve invloeden veel beer dan de meeste planten die op het land groeien. Door toepassing van hun eigenschappen in de huidverzorging kunnen alle esthetische ongeregeldheden worden verholpen: de vochtarme huid, de door luchtvervuiling aangetaste huid, de zeer gevoelige huid en de intolerante huid.

Bij de laboratoria van Phytomer hebben wetenschappelijke onderzoekers ontdekt dat er een overeenkomst bestaat in het gedrag van algen en onze huid, tussen hun manier van leven en het onze. De belangrijkste pure ingrediënten in de Phytomer producten zijn oa.: Oligomer®… ontzout en gevriesdroogd zeewater. Dit zorgt voor een betere opname en daardoor voor een betere werking van de verzorgingsproducten. Hierdoor blijft de huid gezond en heeft oligomer een anti-stress en balancerende werking. Verschillende soorten algen waaronder Fucus Vesiculosus en de Laminaria Digitata bruine algen die belangrijk zijn bij het ontgiften van de huid.

Spirulina Maxima is een blauwe alg en bevat belangrijke eiwitten en vitaminen die meehelpen om de huid te verstevigen. Palmaria Palmata is een rode alg en zorgt voor een goede doorbloeding van de huid. Phormidiane is een blauwe micro-alg met beschermende eigenschappen en bestrijdt stress en vervuiling van de huid.

Phytomer zet zich in voor het respecteren en beschermen van mariene ecosystemen. Het gebruik van zeewater en planten uit de zee wordt gedaan met respect voor de natuur en de marine ecosystemen. Er worden oogstmethoden gebruikt die ervoor zorgen dat de natuurlijke begroeiing van de zee niet wordt aangetast. Plantenresten worden gerecycleerd voor de lokale landbouw, waardoor er een bodemverrijking kan ontstaan aan mineralen en sporenelementen. Het water dat wordt gebruikt voor de vervaardiging van cosmetische producten, wordt opgevangen en gezuiverd door een ingenieus ecologisch systeem: de filtertuinen, voor het weer aan de zee wordt teruggegeven. Kortom een bijzonder product dat met respect voor de natuur, een bijzondere visie op de huid en huidverzorging heeft.

Achtergrond & video Gladskin

Gladskin met Staphefekt doodt uitsluitend de slechte S. aureus bacterie en laat de goede bacteriën op de huid met rust. Deze slechte S. aureus bacterie speelt bij verschillende huidproblemen een rol, waaronder bij: acneeczeem en rosacea.

Maar is het effect van het gebruik van Gladskin bij al deze huidproblemen dan ook hetzelfde? Daar waren wij erg benieuwd naar. Daarom hebben wij onderzoek gedaan onder onze klanten, om te ontdekken welke symptomen het sterkst afnemen bij het gebruik van Gladskin. En wat bleek?

Bij alledrie deze huidaandoeningen neemt de irritatie van de huid het meest af! Symptomen die ook sterk afnemen, zijn: roodheidpuistjes en jeuk. De verschillende huidproblemen brengen vaak dezelfde symptomen teweeg en daarom kan Gladskin voor al deze problemen uitkomst bieden!

Achtergrond van Inspira Cosmetics

De Cosmeto Therapie van Inspira Cosmetics is gebaseerd op de interactie tussen gezichtsbehandelingen en producten voor thuisgebruik en bestaat uit drie stappen.

Stap 1: de opperhuid verbeteren
Stap 2: de regeneratie versnellen
Stap 3: het bereikte resultaat vasthouden

De producten worden in eerste instantie niet gekozen op basis van huidtype of de huidconditie, maar geadviseerd op basis van tekortkomingen van de huid. Net zoals bij de behandelingen zijn de producten voor thuis bedoeld om de huid in balans te brengen en in balans te houden.

Als verpakking voor de producten gebruikt Inspira Cosmetics alleen pomp- of pipetflacons. De inhoud blijft daardoor langer vers, de hygiëne wordt beter gewaarborgd en in het geval van pompflacons komt het product niet in aanraking met de buitenlucht. Bovendien is het gebruik beter te doseren en zijn de producten zuiniger in gebruik.

Samengevat: de bestaande huid verbeteren, vernieuwen en die vernieuwing beschermen.

Inspira Cosmetics werkt samen met de meest vooraanstaande laboratoria.Voortdurend onderzoek zorgt er steeds opnieuw voor dat Inspira Cosmetics tot de meest effectieve merken ter wereld behoort als het écht op huidverbetering aankomt.

Inspira Absolue

Droge huid, gevoelige huid, onzuivere huid, vale huid, vroegtijdige veroudering en rimpelvorming…

In ons dagelijks leven worden wij met verschillende invloeden geconfronteerd. Onze steeds snellere wereld laat sporen achter in ons milieu en daardoor ook op onze huid. Ongezonde voeding, stress en slapeloosheid, psychische belasting, roken en alcohol beïnvloeden de herstelfase en regeneratie van het lichaam en verzwakken de huid. De huid kan hierop heftig reageren.

Kortgeleden hebben wetenschappers deze reactie van de huid als een SKIN BURNOUT gedefinieerd.

De symptomen zijn overgevoeligheden zoals: 

  • Roodheid, jeuk en zwellingen
  • Onzuiverheden
  • Droogheid en schilfertjes
  • Vroegtijdigeveroudering en rimpeltjes

Wil jij weten welke gezichtsbehandelingen en producten een SKIN BURNOUT kunnen voorkomen? Loop eens binnen of bel om een afspraak te maken!

Achtergrond & video Staudt Littekencreme

Wanneer u zichtbare littekens heeft overgehouden aan een ongeluk, operatie of andere oorzaak kan dit vervelende gevolgen hebben voor uw uiterlijk. Littekens kunnen u onzeker of ontevreden maken over uw lichaam. Lange tijd was het effectief behandelen van littekens erg moeilijk. De behandelingen waren duur en hadden vaak niet het gewenste resultaat.

De innovatieve littekencreme van Staudt brengt hier verandering in. Jarenlang hebben gerenommeerde plastisch chirurgen onderzoek gedaan met als doel om de meest succesvolle littekencreme te kunnen samenstellen.
  • Ontwikkeld door plastisch chirurgen
  • Verbluffende resultaten
  • Verzachtende en versoepelende werking
  • Zowel litteken creme als stick

De littekencreme van Staudt is samengesteld uit de beste ingrediënten met een bewezen effectiviteit. De littekencreme van Staudt ondersteunt uw huid bij het natuurlijk herstel waardoor een natuurlijk resultaat kan worden gegarandeerd.

De plastisch chirurgen die betrokken zijn geweest bij de ontwikkeling van de littekencrème zijn werkzaam bij het Rode Kruis ziekenhuis te Beverwijk. De plastisch chirurgen hebben hun jarenlange ervaring gebundeld om tot een litteken creme te komen die vanaf de eerste dag al zichtbaar resultaat zal tonen.

De crème bestaat onder andere uit de volgende bestandsdelen: Vitamine E, Kalendula, Avocado olie, Jojoba olie en honing. Meer informatie over alle bestandsdelen vindt u bij de productinformatie onder aan deze pagina.

Achtergrond & video LOOkX

Aan de basis van LOOkX Skincare en LOOkX Make-up staat een onderzoeksteam dat al zijn kennis gebruikt voor het ontwikkelen van mooie producten. Het laboratorium waar LOOkX Skincare vandaan komt is gevestigd in de omgeving van Montreux (Zwitserland), aan het meer van Genève. Dit laboratorium behoort tot de absolute top van Europa en is gespecialiseerd in biotechnologische productontwikkeling, wat inhoudt dat continu gezocht wordt naar de speciale werking van natuurlijke componenten in combinatie met actieve werkstoffen. Daarnaast is het als een van de weinige laboratoria ECOCERT gecertificeerd: tijdens elke stap in het productieproces wordt het milieuaspect nauwlettend in de gaten gehouden.LOOkX Make-up wordt door speciale ‘colour experts’ ontwikkeld in Italië, vlakbij Milaan, in nauwe samenwerking met Italiaanse fashion designers en catwalk visagisten.

LOOkX Make-up producten worden ontwikkeld in ons laboratorium in Italië. Naast de huidvriendelijke pigmenten, is het doel van LookX om producten te ontwikkelen die verzorgende capaciteiten bevatten en natuurlijke ingrediënten. Hierdoor heeft de huid de mogelijkheid om te profiteren van extra verzorging en kan de huid optimaal blijven functioneren en ademen.

De longlasting formules zorgen voor een verzorgende, frisse look gedurende de gehele dag. De LOOkX make-up producten zijn niet op dieren getest en bevatten geen dierlijke grondstoffen*. De producten zijn bijna allemaal parfumvrij of bevatten een allergeenvrij parfum, die ook geschikt is voor mensen met parfumallergie. Alle LOOkX producten zijn uiterst huidvriendelijk, en kunnen ook voor de gevoelige huid gebruikt worden.

*met uitzondering van lanoline (vetstof van wol) en beeswax (honingraadwas)

Bron: tekst en beeld- video materiaal van www.lookx.com.

Aqua Phyta schoonheidssalon logo

 

 

 

 

Bezoekadres:
Stuyvesantstraat 65-ZW
2023 KL Haarlem
Tel: 023 525 5654

Onze openingstijden:
Ma tm Vrij: 9.00 - 18.00 uur.
Behandeling alleen op afspraak.