MERKEN

Onze merken in de salon & video presentaties

Aqua-Phyta werkt met de beste en duurzaam verantwoorde merken binnen de branche:

 

Als Hannah huidcoach streeft Janine ernaar om uw huidconditie te verbeteren dan wel te behouden. Daarbij gaat zij een stap verder dan de reguliere schoonheidsspecialiste. Janine helpt je bij het realiseren van de gewenste huidverbetering met behulp van de Hannah behandelmethodes, producten en de unieke Hannah bindweefselmassage.

Elk product van Hannah heeft een uitgebalanceerde samenstelling van huideigen, hoog gekwalificeerde natuurlijke ingrediënten die gezamenlijk een krachtige werking teweeg brengen. De Hannah producten zijn op elkaar afgestemd en zo ontwikkeld, dat het beoogde resultaat vlug zichtbaar wordt.
Het gaat er beslist niet om dat u alle producten dient te gebruiken, maar wel die producten die voor het verbeteren en onderhouden van uw huid noodzakelijk zijn.
Zo beleeft u nog meer plezier aan het gebruik van Hannah producten die doen waarvoor ze staan.

Inspira cosmeticsDe Cosmeto Therapie van Inspira Cosmetics is gebaseerd op de interactie tussen gezichtsbehandelingen en producten voor thuisgebruik en bestaat uit drie stappen.

Stap 1: de opperhuid verbeteren
Stap 2: de regeneratie versnellen
Stap 3: het bereikte resultaat vasthouden

De producten worden in eerste instantie niet gekozen op basis van huidtype of de huidconditie, maar geadviseerd op basis van tekortkomingen van de huid. Net zoals bij de behandelingen zijn de producten voor thuis bedoeld om de huid in balans te brengen en in balans te houden.

Als verpakking voor de producten gebruikt Inspira Cosmetics alleen pomp- of pipetflacons. De inhoud blijft daardoor langer vers, de hygiëne wordt beter gewaarborgd en in het geval van pompflacons komt het product niet in aanraking met de buitenlucht. Bovendien is het gebruik beter te doseren en zijn de producten zuiniger in gebruik.

Samengevat: de bestaande huid verbeteren, vernieuwen en die vernieuwing beschermen.

Inspira Cosmetics werkt samen met de meest vooraanstaande laboratoria.Voortdurend onderzoek zorgt er steeds opnieuw voor dat Inspira Cosmetics tot de meest effectieve merken ter wereld behoort als het écht op huidverbetering aankomt.

Inspira Absolue

Droge huid, gevoelige huid, onzuivere huid, vale huid, vroegtijdige veroudering en rimpelvorming…

In ons dagelijks leven worden wij met verschillende invloeden geconfronteerd. Onze steeds snellere wereld laat sporen achter in ons milieu en daardoor ook op onze huid. Ongezonde voeding, stress en slapeloosheid, psychische belasting, roken en alcohol beïnvloeden de herstelfase en regeneratie van het lichaam en verzwakken de huid. De huid kan hierop heftig reageren.

Kortgeleden hebben wetenschappers deze reactie van de huid als een SKIN BURNOUT gedefinieerd.

De symptomen zijn overgevoeligheden zoals:

Roodheid, jeuk en zwellingen
Onzuiverheden
Droogheid en schilfertjes
Vroegtijdigeveroudering en rimpeltjes

Wil jij weten welke gezichtsbehandelingen en producten een SKIN BURNOUT kunnen voorkomen? Loop eens binnen of bel om een afspraak te maken!

 

BESTEL EENVOUDIG UW
INSPIRA: COSMETICS:

Inspira shop

BEZOEKADRES
Stuyvesantstraat 65-ZW
2023 KL Haarlem
Telefoon: 06-28723601

Afspraak mogelijkheden op:
Ma tm Vrij: 10.00 - 18.00 uur en
de 1ste zaterdag van de maand.
Behandeling uitsluitend op afspraak.

Boek nu!