HUIDVERZORGING & BEHANDELINGEN

Gezichtsbehandeling

Prijslijst | BOEK NU

Huidverzorging bij Schoonheidssalon Aqua-Phyta in Haarlem geeft uw huid een belangrijke ondersteuning tijdens het verouderings proces van uw huid. Huidveroudering is een biologisch proces. Een proces wat versneld wordt door onder andere (te veel) zon, ziekte, medicatie, roken, veel suiker, alcohol, of stress. Bepaalde vezels in je huid waaronder collageen en elastine verminderen en worden minder flexibel. Hierdoor worden lijntjes en rimpels meer zichtbaar.

Door met regelmaat gebruik te maken van bepaalde producten en behandelingen kan dit proces aanzienlijk vertraagd worden. De producten van Inspira:med en Hannah Skin Improvement Research Company (SIRC) bevatten ingrediënten die de huid kans geven om stevigheid en vochtregulering te stimuleren. Dit in de vorm van hyaluronzuur en stimulatie van aanmaak van o.a. collageen en elastine.

Specials gezichtsbehandelingen: Hannah Skin Improvement Research Company

Prijslijst | BOEK NU

Iedere Hannah behandeling start met een uitgebreide huidanalyse met de beroemde Hannah Skin Analyzer. Hierbij zal de conditie van je huid gemeten worden. Alleen op deze manier kunnen we écht het verschil gaan maken voor jouw huid.

De behandelingen worden altijd uitgevoerd volgens het Hannah 5 stappen plan; reinigen, peelen, stimuleren, herstellen en beschermen.

Alvorens we starten met de behandeling, bespreken we je wensen en je verwachtingen. Waar stoor je je aan en wat zou je graag anders willen zien?

Na afloop van je behandeling krijg je een productadvies om de behandeling thuis voort te zetten. 

Gezicht Bindweefselmassage

Prijslijst | BOEK NU

De Hannah bindweefselmassage is een stevige en huid verbeterende gezichtsmassage waardoor de aanmaak van collageen en elastine wordt gestimuleerd . De effecten van bindweefselmassage zijn: verminderd kraaienpootjes en rimpels, verhoogd opname van producten, liftend effect, stimuleert doorbloeding, verminderd littekens, verminderd een vale vermoeide huid, heft onderhuidse verklevingen op en geeft een algehele verbetering van de huidconditie.
Een bindweefselmassage kan het beste worden toegepast in kuurverband.

Acne behandeling

Prijslijst | BOEK NU

Wat wij simpelweg jeugdpuistjes noemen, heet officieel acne vulgaris. Dit is één van de verschillende soorten acne die er bestaan. Het is een verstopping/ontsteking van de talgklierfollikel met alle gevolgen van dien.

Er zijn maar weinig mensen die er in de puberteit geen last van hebben gehad. De één in mindere mate en de ander in alle hevigheid. Van een enkel pukkeltje tot flinke (onderhuidse) ontstekingen.

De behandeling hiervan kan in veel gevallen voor een flinke boost in het zelfvertrouwen en het zelfbeeld van de persoon in kwestie geven.

Acne kan schade aanrichten op de huid in de vorm van lelijke littekens. Gelukkig heeft de huid een zelfherstellend vermogen, maar zonder behandeling zullen de littekens nooit helemaal verdwijnen.

De behandelingen die ik geef, bestaan uit combinaties van fruitzuren en medische peels en microdermabrasie en het thuisgebruik van de juiste producten.

Wenkbrauwen en wimpers

Prijslijst | BOEK NU

Wimpers en wenkbrauwen zijn een belangrijk onderdeel van het gezicht en bepalen een groot deel van je uitstraling.
Het verven van de wimpers en wenkbrauwen zorgt voor een meer expressie en het verfrist de uitstraling. Voor het verven van wimpers en wenkbrauwen wordt een speciale verf gebruikt die kan worden toegepast in verschillende kleuren. De verf vervaagt geleidelijk en blijft ongeveer 3-4 weken zitten.

Waxen

Prijslijst | BOEK NU

Het grote voordeel van harsen is dat je voor een lange tijd vrij van haren bent. Als je altijd je benen scheert blijven de haarwortels zitten en heb je zo weer stoppels. Wij werken met het merk Lycon, dit merk verwijdert al haartjes vanaf 1 mm haarlengte zonder een rode of geïrriteerde huid. Bij regelmatig harsen (niet meer scheren tussendoor) wordt het haar zachter en minder en blijft het langer weg.

BESTEL EENVOUDIG UW
INSPIRA: COSMETICS:

Inspira shop

BEZOEKADRES
Stuyvesantstraat 65-ZW
2023 KL Haarlem
Telefoon: 06-28723601

Afspraak mogelijkheden op:
Ma tm Vrij: 10.00 - 18.00 uur en
de 1ste zaterdag van de maand.
Behandeling uitsluitend op afspraak.

Boek nu!