Elektrisch ontharen bij Aqua-Phyta in Haarlem
Methode: electrolyse.

 

De manier van Elektrisch ontharen die ik in mijn praktijk Aqua-Phyta gebruik, is de multineedlingmethode (16 naaldjes), met Galvanische stroom. Deze methode zorgt ervoor dat de stamcellen van de haar vernietigd worden.

ELKE HAAR DIE WORDT VERWIJDERD KOMT NIET MEER TERUG.

Deze manier van ontharen is van oudsher de allereerste methode die is uitgevonden om elektrisch te ontharen en mag als enige door de Amerikaanse FDA(*), DEFINITIEF genoemd worden. De manier van werken is in de loop der tijd doorontwikkeld (meerdere naaldjes), zodat er ook grotere huidgebieden mee behandeld kunnen worden.

Welke methode er ook gebruikt wordt om haren te verwijderen, het blijft een langdurig proces. Dit heeft te maken met de verschillende groeifasen van de haren maar vooral met de talrijke haarfollikels per cm2 huid (dit is per huidgebied verschillend).

Het voordeel ten opzichte van andere “duurzame” ontharingsmethodes is dat elke haar die ik verwijder, niet meer terugkomt.

De haarkleur en de dikte van de haar maakt voor deze behandeling niets uit. Elke haar kan behandeld worden.
Voorafgaand aan de eerste behandeling hebben we altijd een intakegesprek, waarin ik je duidelijk uitleg geef over de werking, de tijdsduur en de voor- en nabehandelingen.  

De kans bestaat dat jouw zorgverzekeraar deze behandelingen (gedeeltelijk) vergoed. Check hiervoor je polisvoorwaarden.

Bij Aqua-Phyta kan je ook terecht voor andere ontharingstechnieken als harsen, en epileren.

(*) FDA: De Food and Drug Administration, afgekort FDA, controleert in de brede zin van het woord de kwaliteit van het voedsel, medicijnen, cosmetica en bepaalde apparatuur. Dit is in de Verenigde Staten aan zeer strenge regels gebonden.

Kijk voor actuele prijzen op onze prijslijst

Ontharen neusharen

Ontharen oorharen

Klik op de foto’s voor
een vergroting