Elektrisch ontharen

Elektrisch ontharen is een methode waarbij er stroom gebruikt wordt. Dit stroompje, al dan niet gecombineerd met warmte, zorgt ervoor dat de haarfollikel wordt vernietigd. 

Tijdens de behandeling wordt er gebruik gemaakt van een naald met dezelfde dikte als de haar, die evenwijdig aan de haargroeirichting in de haarfollikel wordt gestoken.
Van tevoren is er al bekeken hoe ver de haar in de huid zit, om te weten hoe diep de naald in de huid gestoken moet worden.

De belangrijkste methode die ik gebruik is de multi-needle (16 naaldjes)
met de galvanische stroom ( electrolyse)

Doordat een haar verschillende groeifasen heeft, is het elektrisch ontharen een langdurig proces, welke methode er ook gebruikt wordt.

Wat de multi-needle methode(16 naaldjes) met de galvanische stroom zo bijzonder maakt, is dat deze methode als enige voor 100% effectief mag worden genoemd volgens de Amerikaanse FDA.
Dit heeft alles te maken met de tijdsduur die elk naaldje in de haarfollikel blijft en er daardoor daadwerkelijk voor kan zorgen dat er geen haar meer terugkomt, ongeacht de kleur of dikte.

Het voordeel ten opzichte van andere “duurzame”ontharingsmethodes is dat
elke haar die ik verwijder, niet meer terug komt.

Doordat een haar verschillende groeifasen heeft, is het elektrisch ontharen een langdurig proces, maar wel voor 80% effectief. De haarkleur en de dikte maakt voor deze behandeling niets uit. Elke haar kan behandeld worden.

Om te starten met de behandeling, hebben we altijd eerst een intake
gesprek waarin ik je duidelijk uitleg geef over de werking, de tijdsduur
en de voor en na behandelingen.

Ook kunt u bij Aqua Phyta terecht voor andere ontharingstechnieken als harsen, en epileren.

Kijk voor actuele prijzen op onze prijslijst